piektdiena, 2008. gada 7. marts

ALKO production

Pēc maniem uzskatiem par alkoholu:
Wisīts- ir mana lieta, auksts,silts, bet vienmēr būs labs. Tīrajā grūtāk iekšā dabūt, Man visvairāk ar gingere Ale,[VIETA] kompānijās, kas grasās iet uz centru, lasot grāmatu,vai sērfojot internetā vienatnē
Ā un jāatcerās ir trīs veidu viskiji- 1. Īru. 2.Amerikāņu burbons. 3. Kanādiešu


Aliņš- otra vietā, bet nu der tikai aukstā agregātstāvoklī,[VIETA] ar čaļiem aprunājot, runājot,filozofējot, Karstā vasaras svelmē, pēc fiziskas slodzes, ārpus Rīgas
turpinājums sekos.
Ir- gaišais, tumšais, kas attiecīgi iedalās vēl filtrtētais, nefiltrētais.

Rums- Gaišais, tas man dikti iet pie sirds, ik sevišķi HAvana ar švepsi bitter lemon, otrs varētu būt Casino ar colu. [VIETA] Šīs dzēriens neizsauc nekādas pazīmes, vnk piemesties, pie tam dārgi piemesties.

Šņabis- Lai arī skaitās vistīrākais alkohols, tomēr nav priekš manis. Smaka ir riebīga, garša ir ar pēcgaršu,ko jūti v'ēl nedēļu uz priekšu. [VIETA] kompānijā ar rumu.

Jegermeister- Pēc skata jau labs, toties garša pēc vecmātes uzlējuma, iekšā grūti dabūt. Vislabāk iet ar energy drinku. Toties dolbī normāli, ir iespēja visu vakaru būt možām,spodram dzērājam.
[VIETA] ziemā uz kalna, pirms došanās uz vecrīgu,vai kādu citu saviesīgu pasākumu.

Šampis- Gāzēts, smaržīgs. Tas arī viss. Domāts sievietēm,kuras sen nav dabūjušas. 15 min un viņas paliek tikpat miklas, kā tiko ruņi izkāpuši sauzemē.[VIETA] sieviešu kompānijā.

Pārējais alko, nu tu es nelietoju tik bieži,piemēram, vīns tāpēc grūti pateikt savas domas par to.



Nav komentāru: